”Det här mediapaketet gör mig bara ännu mer taggad!

Elias Adestams debutsäsong i internationell formelbilsracing kommer att streamas live på ett flertal olika plattformar.
 
Adestam tar i år steget ut på den internationella scenen i en satsning på det nya brittiska mästerskapet GB4, som idag presenterar ett omfattande medialt paket för sin premiärsäsong.

Samtliga 24 race, fördelade över åtta tävlingshelger, kommer att streamas LIVE på YouTube, Facebook och mästerskapets officiella hemsida www.gb-4.net.

Samtliga GB4-race går att se utan kostnad över hela världen, inklusive i Sverige. Arrangerande MSV, under ledning av den förre F1-föraren Jonathan Palmer, meddelar också att sändningarna kommer omfatta analyser och reportage inför och efter varje lopp.

– Kul att GB4 har fått det här på plats! Det är förstås en stor fördel för alla som vill följa mig i år, säger Elias Adestam. Det ska bli så fantastiskt häftigt att få tävla i England den här säsongen, och det här mediapaketet gör mig bara ännu mer taggad. Jag kan inte vänta till premiären! 

GB4-serien inleds om knappt två veckor, den 2-3 april, på Snetterton-banan.

Mer information: www.gb-4.net

Porsche-debuten avklarad för Elias Adestam

Elias Adestam närmade sig den etablerade toppen pass för pass i sin debut i Porsche Carrera Cup Scandinavia och tog målflagg mitt i fältet i helgens två race på Scandinavian Raceway i Anderstorp. 18-årige Adestam [...]